Special VIP

Ballonvaren exclusief voor U. Bij een Special VIP is de mand alleen voor U en kunt u genieten van de vaart en omgeving. Een special VIP wordt met maximaal 10 personen gevaren op een door U te bepalen tijdstip en plaats. Bij een ochtend special kunt U bij de zonsopkomst nog genieten van een ontbijt op hoogte. Denkt u eens aan een huwelijksaanzoek of een cadeaubon voor een jubileum of een zakelijke relatie. De kosten voor een special:

  • 2 personen: 695 EURO      3 personen: 770 EURO
  • 4 personen: 775 EURO      5 personen: 930 EURO
  • 6 personen: 960 EURO      8 personen:1280 EURO
  • 9 personen:1440 EURO    10 personen 1600 EURO

Dauwvaren

Ochtendvaarten zijn zeer bijzonder vanwege het geheimzinnige karakter. S'morgens vroeg, niemand te bekennen in de wijde omgeving, over dorpen en steden waar een ieder nog vredig ligt te slapen. Genieten van de opkomende zon in een dauw achtergrond. Brander uit en totale stilte terwijl je op de ochtend wind laat drijven. Een vaart om nooit te vergeten. Kosten voor een een dauwticket bedraagt 155 EURO bij minimale afname van 2 tickets. Kinderen tot en met 12 jaar 99 EURO pp

 

Eigen Locatie

Als U wilt vertrekken vanuit Uw tuin of vanuit Uw eigen woonplaats kunnen we dit uiteraard verzorgen. Zorgt U voor ruimte dan zorgen wij voor de rest. Het opstijgen vanaf eigen locatie kan alleen in combinatie met een Special VIP . Bij het opstijgen vanaf eigen locatie houden we rekening met de windrichting en omgeving. Als we bijvoorbeeld vertrekken vanaf Breukelen met een zuid oostenwind dan staan we met 10 minuten op schiphol. In overleg kunnen we dan besluiten om ergens anders te starten of de vaart uit te stellen. In de provincie Utrecht betaald U niets extra om te vertrekken vanaf eigen lokatie. Afhankelijk van de kosten van de gemeentelijke vergunning.

Stap op kaart, Eclipse Ballooning.

U kunt mee met een ticket. U bent dan met meerdere mensen. Eclipse Ballooning bepaald de startlocatie in de omgeving Utrecht. In principe vertrekken wij dan vanaf ons ballonveld in het Noordepark maar kunnen uitwijken afhankelijk van de windrichting.

De kosten voor een los ticket bedragen 155 EURO bij minimale afname van 2 tickets. Kinderen tot en met 12 jaar 99 EURO pp


 

DSCN4217-1

Vertrek vanaf de maarsseveense plassen

maarsseveen
utrecht03
loosdrecht03

Utrecht over de stad Vaart.

Als specialist in de provincie Utrecht, plannen we graag een vaart over de stad (utrecht). De nadruk op plannen want we zijn zeer afhankelijk van de windrichting. Een over de stad vaart, varen we meestal bij noorder, noord-westen of puur zuider wind. Hierbij bepalen we de opstijgplek op de dag zelf. Met deze vaart heeft de piloot als opdracht om pal over de Dom te varen. Lukt helaas niet altijd maar meestal wel in de buurt en zeker over de herkenbare Utrechtse punten zoals het stadion, de Munt, Vredenburg, Universiteit, rooie brug noem maar op. Prijs bedraagt 175 EURO PP.  Ook andere steden varen wij graag op afspraak.
 

VIP3

Stap op kaart, Provincie Utrecht.

U kunt mee met een ticket. U bent dan met meerdere mensen. Vanaf de vaste start locaties van Eclipse kunt U mee. Bel of mail voor de mogelijkheden voor U zelf of als cadeau.

De kosten voor een los ticket bedragen 165 EURO bij minimale afname van 2 tickets. Kinderen tot en met 12 jaar 99 EURO pp


 

rtf-1
erkend piloot2204
zomer 200702
Logo04
PBN_logo_nieuw_A200
facebook-logo